Recytex

Contacte

Dades de contacte

BARCELONA MULTIFIX RECYTEX, S.A.U.
Carrer de la Fou, Edifici WOGA, Nau 3
Polígon Industrial La Flora oest
08640 – Olesa de Montserrat
(BARCELONA)
Telèfon
+34 937 787 106
Email
info@recytex.es
Web
www.recytex.es

Formulari de contacte

Si voleu ens podeu contactar mitjançant el nostre formulari de contacte.

* camps obligatoris

En compliment del que s’estableix en la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les dades recollides en el present formulari quedaran incorporades i seran tractades en el fitxer denominat Usuaris Web sota la responsabilitat de BARCELONA MULTIFIX RECYTEX, SAU amb la finalitat de poder prestar els seus serveis, així com per a mantenir-lo informat sobre qüestions relatives a l’activitat de l’empresa.

L’informem que les dades que ens faciliti seran tractats de manera lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada i no es comunicaran o cediran a tercers, exceptuant que aquesta comunicació sigui necessària o pugui suposar una millora per a la finalitat d’aquests, sempre d’acord a la normativa vigent en matèria de protecció de dades, Reglament General de Protecció de Dades.

En el cas que es produeixin canvis en alguna de les dades facilitades, amb la finalitat de mantenir el nostre fitxer actualitzat, li preguem ens ho comuniqui per escrit.

L’informem de la possibilitat que té d’exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les seves dades de caràcter personal de manera presencial a les oficines de BARCELONA MULTIFIX RECYTEX, SAU, acompanyant còpia de DNI, o bé mitjançant correu postal a CAMÍ DE LA FOU S/N, POL. IND. LA FLORA OEST, 08640 OLESA DE MONTSERRAT, BARCELONA, o correu electrònic a info@recytex.es.

Open chat
Necessita ajuda?